Неделя, 22 Апр 2018
 
 

Реклама

Топ Връзки:
Ресторант Старата къща
Ретро музика, уют и превъзходна българска кухня!

Здравейте,


Фирма ЕТ Николай Захарив - 21  е вече 15 години на българския пазар. Основната ни дейност е свързана с внос, производство и доставка на плодове и зеленчуци, ядки и подправки. Предлагаме собствено производство на разнообразни видове туршии по стари български рецепти. Наши клиенти са както заведения за бързо хранене, ресторанти и кетъринг фирми така и магазини, вериги за хранителни стоки и офиси.

Екипът ни има богат опит в областта на кетъринг услугите. Персоналът ежегодно се обучава и постоянно се консултира от утвърдени чуждестранни компании и специалисти в областта на доставките и обслужването. Работили сме и работим гъвкаво за много голям брой клиенти, различни като мащаб и потребности.

За времето, което сме на пазара, можем да се похвалим с доволни и щастливи клиенти  и постоянно нарастващи ангажименти. Отдаваме това на факта, че постоянно следим последните тенденции в областта на кетъринга и обслужването.

Ние винаги се стремим да отговорим на изискванията, на своите клиенти като предлагаме високо качество на стоките и бързина на доставките. Освен с всички видове плодове, зеленчуци, ядки и подправки, които се предлагат на пазара, фирмата осъществява внос на желани от Вас продукти по поръчка.

Фирма ЕТ Николай Захариев - 21  има дългосрочни отношения с едни от най-големите български производители и вносители, с което ние гарантираме за качеството на предлаганите от нас стоки, а доказателство за коректността в отношенията ни е непрекъснато нарастващия брой на нашите клиенти.